楼主: 未末

[精品轉載] 心情签名【双语版】

唯有养老院

注:纯爷们,不是彩子(菜籽)姐,有头像为证!

有爱勋章组双鱼座A版双鱼座B版牛灌水天才奖(月度)社区居民

彩色哲学 发表于 2013-1-30 11:00:54 | 显示全部楼层
Don't look for somebody who's perfect. Just be happy with someone who's perfect for you!你要找的不是一个完美的人,而是一个对你而言最合适的人。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

巨蟹座A版巨蟹座B版鼠虎猪美眉护身符慈善家勋章社区居民

楼主| 未末 发表于 2013-1-30 11:13:27 | 显示全部楼层
不知道什么是忧伤,就不会真正感激幸福。
You cannot appreciate happiness unless you have known sadness too.
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-1-30 11:21:20 | 显示全部楼层
纵然伤心,也不要愁眉不展,因为你不知是谁会爱上你的笑容。
Never frown, even when you are sad, because you never know who is falling in love with your smile
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-1-30 11:30:53 | 显示全部楼层
It's not hard to move on. It's just hard to leave behind what you're not supposed to bring along.
难的不是继续前行,难的是不能带走你本可以带走的一切。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-1-30 12:35:38 | 显示全部楼层
有一天,当你发现再也记不起为了什么而受伤,那就是痊愈之时。
When you can't remember why you're hurt, that's when you're healed.
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-1-31 10:28:11 | 显示全部楼层
You are richer today if you have laughed, given or forgiven
——只要你今天笑过、给予过或宽恕过,你就比昨天更富有。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-1-31 10:32:44 | 显示全部楼层
不要让不好的事情毁了你这一天,乐观一点,开心一点,生命如此短暂,别浪费时间在不值一提的事情上。
Never get stuck with the thing that ruins your day. Stay upbeat and be happy; for life is too short to be wasted on crap

不要因为结束而哭泣,微笑吧,为你的曾经拥有。
Don't cry because it's over,smile because it happened.
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-1-31 10:36:32 | 显示全部楼层
我这句经典 我超喜欢

I wanna write "I miss you" on a rock and throw it at your face so you know how much it hurts to miss you.

我想把“我想你”写在一块石头上,然后扔在你脸上,你就会知道想你有多么痛了。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-1-31 12:52:02 | 显示全部楼层
朋友就像天上的星星,永远照亮着你的世界,即使在你最黑暗的时候。
Friends are like stars. They always lighten up your world, even in your darkest hour.

后语:朋友的定义
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-2-4 10:51:14 | 显示全部楼层
I never thought that I'd think about you every day since I met you.
我从没想到见过你以后我会这样每天想着你。
我要说一句 收起回复