楼主: 未末

[精品轉載] 心情签名【双语版】

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

巨蟹座A版巨蟹座B版鼠虎猪美眉护身符慈善家勋章社区居民

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:32:54 | 显示全部楼层
I know someone in the world is waiting for me, although I've no idea of who he is.

But I feel happy every day for this.  

我知道这世上有人在等我,但我不知道我在等谁,为了这个,我每天都非常快乐。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:33:13 | 显示全部楼层
When we grow up with happiness and sorrows, a story is coming out.

We find that we never abide by any promise, but we really loved each other at one time.  

当我们满怀喜悦和惆怅的成长已经成为一种可以被讲述的故事时,我们发现我们从未遵守过任何一个诺言,但我们真的真心真意相爱过。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:33:31 | 显示全部楼层
I comfort myself like this: although I am in the lowest place, seeing now flowers blossoming,

I can always witness the romance when the petals fall down and fly in the wind.

我安慰自己,虽然在最底最底的位置,看不到花儿绽放是的艳丽,然而却总不会错过花瓣飘落时在风中悠扬飞舞的浪漫。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:33:50 | 显示全部楼层
All the love stories have something in common.

Once upon a time, I have that experience too. but I can not remember it clearly.

All I can remember is that love returns with another man bringing new hopes to me.  

所有的爱情故事都有相同之处,在我生命的某一时刻我也经历过这些,然而我已记不得这些。
我所记得的是,爱是以另一个男人的形式,带着新的希望,新的梦想重回我心中。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:34:13 | 显示全部楼层
Once I have the chance to witness his worst moment, but u still can accept his defects and keep this as secret.

Then ur love will last longer.

曾经有机会目睹他最软弱最糟糕的时刻,你仍然能够微笑接受他的不完美,并且和他共同拥有这个秘密,这段爱情才能够长久一些。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:34:25 | 显示全部楼层
The key for happiness is not find a perfect person, but find someone and build a perfect relationship with him.  

幸福的关键不在与找到一个完美的人,而在找到任何一个人,然后和他一起努力建立一个完美的关系。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:34:42 | 显示全部楼层
Among those people that appear in our life, some are to teach us, some to comfort us, some to share and some to love.  

在我们生命中出现的人,一些给我们上课,一些让我们痊愈,有的用来分担分享,有的用来真爱。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:34:57 | 显示全部楼层
It's better to try hard to love yourself more than to wait someone to love u.

if today u don't like yourself more than yesterday, so what's the meaning of tomorrow?

与其等到别人来爱你,不如自己学着努力多爱自己一些,如果今天的你没有比昨天更喜欢自己,那明天对你来说又有什么意义呢?
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:35:11 | 显示全部楼层
Someone makes me comfortable, so I want to rely onhim; while another one makes me feel lonely, so I want to embrace him.  

有一个人让我觉得很安心,所以想要依靠他,而另一个人让我觉得很孤单,所以想要拥抱他。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:35:26 | 显示全部楼层
An unacceptable love needs no sorrow but time- sometime for forgetting. A badly-hurt heart needs no sympathy but understanding.  

—段不被接受的爱情,需要的不是伤心,而是时间,一段可以用来遗忘的时间。一颗被深深伤了的心,需要的不是同情,而是明白。
我要说一句 收起回复