楼主: 未末

[精品轉載] 心情签名【双语版】

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

巨蟹座A版巨蟹座B版鼠虎猪美眉护身符慈善家勋章社区居民

楼主| 未末 发表于 2013-5-31 11:41:43 | 显示全部楼层
When someone loves none, he will fall in love with anyone around him.  

当一个人谁都不爱的时候,他就可以爱上身边的任何一个人。
我要说一句 收起回复

限制会员*

1万

有时候好多人和事根本就不是你以

青紗-高仿A货 发表于 2013-6-8 15:50:30 | 显示全部楼层
错,心中有爱才会去爱
我要说一句 收起回复
http://is.gd/Le8I89

唯有养老院

3万

小可爱的小啊,月月舒的月月~

动漫一族(终身)巨蟹座A版白羊座B版金牛座B版双子座B版巨蟹座B版狮子座B版处女座B版天秤座B版天蝎座B版射手座B版摩羯座B版水瓶座B版双鱼座B版鼠牛虎兔龙蛇马羊猴鸡狗猪慈善家勋章灌水天才奖(终身)社区居民白羊座A版金牛座A版双子座A版狮子座A版处女座A版天秤座A版天蝎座A版射手座A版摩羯座A版水瓶座A版双鱼座A版

恋伊月 发表于 2013-6-11 06:33:49 | 显示全部楼层
心中有回忆和末末,心中就有无限的爱
我要说一句 收起回复

奔跑的春风

慈善家勋章社区居民鼠牛虎兔龙蛇马

疾风守望者 发表于 2013-6-22 21:15:57 | 显示全部楼层
学习了
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-7-4 08:53:18 | 显示全部楼层
Life is like a train gallops, opportunities and fate make many passengers stranger met on the road, met intersect, friend.
人生就象一列急驰的火车,机遇和缘分会让许多素昧平生的乘客,在旅途中相遇、相识、相交、相知。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-7-4 08:54:38 | 显示全部楼层
The world you Maybe God will arrange for us to meet other people; when we finally meet the person, we will be grateful.
在遇到梦中人之前,上天也许会安排我们先遇到别的人;在我们终于遇见心仪的人时,便应当心存感激。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-7-4 08:56:01 | 显示全部楼层
Thoughts of wine, a drink drunk, drunk all the enthusiasm to read this sad moonlight. So, month drunk the night drunk, I was drunk.
酒般的思念,一饮就醉,醉时就用全部的热情读这忧伤的月色。于是,月醉了,夜醉了,我也醉了。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-7-4 08:59:27 | 显示全部楼层
In fact,I have been waiting around you,waiting for youon my shoulder to tell,will notsome day,you belongto megently,
I will not letyoufeel bad,let your tears flow again!
其实我一直在你身边守候,等你靠在我肩上诉说,会不会有那么一天,你的温柔都属于我,
我不会再让你难过,让你的泪再流!
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-7-4 08:59:46 | 显示全部楼层
I really want to know why people get what they want, he suddenly changed.
我真想知道为什么人一旦得到他们想要的,就突然变了。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-7-4 09:00:08 | 显示全部楼层
Every day I count you laugh, but when you can not even laugh, so lonely. They say your smile, very beautiful and very unconventional.
我每天都在数着你的笑,可是你连笑的时候,都好寂寞。他们说你的笑容,又漂亮又落拓
我要说一句 收起回复