楼主: 未末

[精品轉載] 心情签名【双语版】

唯有养老院

注:纯爷们,不是彩子(菜籽)姐,有头像为证!

有爱勋章组双鱼座A版双鱼座B版牛灌水天才奖(月度)社区居民

彩色哲学 发表于 2013-2-20 11:22:02 | 显示全部楼层
I'm stronger because I made it through another day without you.
又度过了没有你的一天,所以我又坚强了一点。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-2-20 17:32:58 | 显示全部楼层
Dear Best Friends, thank you for coming into my life, you brought happiness, laughs, tears and everything, I love you.
我亲爱的朋友们,谢谢你们来到我的生命,给我带来幸福、欢笑、眼泪及一切,我爱你们。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-2-21 10:18:24 | 显示全部楼层
How tough life is, how strong you should be.
——人生有多残酷,你就该有多坚强。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

巨蟹座A版巨蟹座B版鼠虎猪美眉护身符慈善家勋章社区居民

楼主| 未末 发表于 2013-2-21 10:36:16 | 显示全部楼层
You cannot appreciate happiness unless you have known sadness too.
不知道什么是忧伤,就不会真正感激幸福。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-2-21 10:36:31 | 显示全部楼层
If you want to fly too high in relation to the horizon forget.
如果想飞得高,就该把地平线忘掉。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-2-21 10:36:51 | 显示全部楼层
You’ll make it through whatever comes along.
不管遇到什么困难,你最终都能克服。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-2-21 10:37:39 | 显示全部楼层
Change is always life course, matured is life's elective course.
变老是人生的必修课,变成熟是人生的选修课。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-2-21 10:38:03 | 显示全部楼层
The deaf hear mute said the blind see me very happy.
聋子听到哑巴说瞎子看到我很快乐。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-2-21 14:03:26 | 显示全部楼层
You shouldn't go back to your ex. It's like reading the same book over and over again, and expecting a different ending

——你不应该回到前任身边,这就好比同样一本书,你翻了一遍又一遍,却期待一个不同的结局。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-2-22 10:52:12 | 显示全部楼层
Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.

有时候,问题很复杂,但答案其实很简单。
我要说一句 收起回复