楼主: 未末

[精品轉載] 心情签名【双语版】

呢喃的歌声

慈善家勋章

翎枫 发表于 2013-2-28 09:58:28 | 显示全部楼层
I'm afraid I can not catch you, just leave me alone.
我怕我抓不住你,留下我一个人孤独。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

巨蟹座A版巨蟹座B版鼠虎猪美眉护身符慈善家勋章社区居民

楼主| 未末 发表于 2013-2-28 09:59:13 | 显示全部楼层
I forget, or you have not loved.
♪. 是我忘不掉,还是你未曾爱过。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-2-28 10:00:25 | 显示全部楼层
The sky still as blue, just a many bleak.
♪゛天空依旧那么湛蓝,只是多了一份黯淡
我要说一句 收起回复

唯有养老院

注:纯爷们,不是彩子(菜籽)姐,有头像为证!

有爱勋章组双鱼座A版双鱼座B版牛灌水天才奖(月度)社区居民

彩色哲学 发表于 2013-3-1 13:14:39 | 显示全部楼层
The person who can find sorrow behind your smile, words behind your silence and love behind your anger, is the one who can hold you forever

——能看到你笑容背后的忧伤,听到你沉默背后的呼唤,感受到你愤怒背后的爱意,这种人,才能执子之手,直到永久。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

〆、猪沫沫゜

楼主| 未末 发表于 2013-3-2 01:38:01 | 显示全部楼层
My song,My love, everything for you,but I only I love you.
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-3-4 15:18:25 | 显示全部楼层
Friendship means understanding, not agreement. It means forgiveness, not forgetting. It means the memories last, even if contact is lost.  

友谊是理解,不是妥协;是原谅,不是遗忘。友谊是两个人即使不联系,感情也还在那里。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-3-4 17:10:53 | 显示全部楼层
Care less, and you won't be so stressed

——少在乎一点,就不会这么纠结了。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-3-4 18:18:46 | 显示全部楼层
I admit, I really miss how things used to be. But I can also admit, that I've accepted the fact that things have change.

我可以承认,我真的很想念以前的样子,但是同时,我也已经接受了一切变了这个事实。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-3-4 19:03:53 | 显示全部楼层
Tes amis écoutent ce que tu dis et tes meilleurs amis découvrent ce que tu ne dis pas.

你的朋友们会倾听你所说的一切,你最好的朋友却可以听出你没说的一切。
我要说一句 收起回复

唯有养老院

彩色哲学 发表于 2013-3-4 19:09:46 | 显示全部楼层
My Mama always said, \\'Life was like a box of chocolates; you never know what you\\'re gonna get。

我妈妈常说:生活就像一盒巧克力:你永远不知道你会得到什么。
我要说一句 收起回复